+40-745.738.891
Preot Ștefan Musteață

Evenimente

Fundația Nektarios în parteneriat cu Asociația “Salvează o inimă” are deosebita plăcere să vă invite, Sâmbătă 20 Decembrie 2014 ora 17:00 la Biserica “Sfântul Apostol Andrei” și “Sfântul Ierah Nectarie” din Botoșani unde va avea loc spetacolul caritabil “Hristos se naște ,Slăviți-L”.Concert de colinde susținut de Corul Psaltic  “Sfântul Ioan Iacob” din Botoșani și Grupul Psaltic “Macarie Ieromonahul” din Suceava. Cu mare bucurie vă invităm să primiți colindătorii ce vin și în această iarnă să aducă în inimile voastre vestea Nașterii Domnului.

Fondurile stranse vor fi donate in totalitate pentru ridicarea Asezamantului Social-Educational” Sfantul Efrem cel Nou” din Sat Oneaga Comuna Cristesti Judetul Botosani

Va asteptam cu drag!afis eveniment botosani2

Fundația Nektarios în parteneriat cu Asociația “Salvează o inimă” are deosebita plăcere să vă invite, Vineri 14 Decembrie 2014 ora 14:00 la Casa Tineretului din Botoșani unde va avea loc spetacolul caritabil “Vin colindători, dați drumul la cer”.Concert de colinde susținut de Corul Psaltic Studențesc “Sfântul Ioan Cucuzel” din Iași Cu mare bucurie vă invităm să primiți colindătorii ce vin și în această iarnă să aducă în inimile voastre vestea Nașterii Domnului.

Concertul de colinde este și prilej de ajutorare a celor care vor să facă lumea un loc mai bun. Fondurile ce se vor strânge din donațiile dvs. vor merge și în acest an către finanțarea Așezământului Social-Educaționa “Sfântul Efrem cel Nou” din satul Oneaga, comuna Cristeşti, judeţul Botoşani.

Se vor alătura Corul „Sfântul Stelian” al A.T.O.R. Botosani precum și Ansamblul de Datini și Obiceiuri al Parohiei „Sfântul Ilie” din Negreni.

Intrarea este liberă!
Vă așteptăm cu drag!